Betrouwbaar en behulpzaam

23 november 2014 - J. van Duinen

Gewoon een goede garage, vriendelijk personeel en altijd behulpzaam. Goede prijzen, en wat heel erg belangrijk is dat je er ook vertrouwen in hebt. Deze garage zal je niet bedonderen. Alles gaat in goed overleg en je zal nooit met knikkende knieen de rekening vragen. Kortom wij zijn nu 7 jaar klant bij deze garage en hebben nog geen moment gedacht om de overstap te doen naar een andere garage. Garage van Delft ga door op deze wijze. Wij zin blij met jullie en zijn jullie ook dankbaar voor alle hulp en info die we nodig hebben.

vertrouwen!

4 oktober 2014 - Mieke Bisterbosch

vertrouwen over en weer is een belangrijk goed tegenwoordig; Danny de eigenaar is een fijn mens en zo te zien een goed werkgever. Kennis van zaken gecombineerd met betrokkenheid en dat in deze tijd waarin we soms allemaal er hard voor moeten werken om onze zaakjes rond te krijgen. Ga naar deze garage!! Ze zijn kundig, eerlijk en betrouwbaar. Daarnaast menselijk: afgelopen voorjaar mocht ik de leenauto 10 dagen meenemen naarnadat mijn auto wat langer in garage moest blijven; dus in die zin zijn ze meewerkend, vertrouwend en flexibel, maar ze denken ook goed mee om kosten hanteerbaar te houden en als iets wel moet gebeuren dan wordt er ook goed en eerlijk over gecommuniceerd; zo moet het zijn!

Gewoon een hele goede garage met topservice!

16 september 2014 - Harald P

Wij zijn al meer dan 20 klant bij Van Delft Autos en niet zonder reden. Hier is nog echt aandacht voor de wensen van de klant en flexibiliteit. Prijzen zijn reeël en worden netjes gecommuniceerd, kwaliteit van de werkzaamheden is gewoon goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage met topservice!

Super garage

16 juli 2014 - Witteveen

Zeer fijne garage om naartoe te gaan! Prijs-kwaliteitverhouding is prima en ze staan altijd voor je klaar. Afspraken zijn zeer snel te maken en problemen van de auto worden snel opgelost. Top garage die ik velen zou aanraden!

Supergarage!

16 juli 2014 - Hannie100

k kom al 15 jaar bij Van Delft en vanaf dag 1 ben ik al meer dan tevreden! Danny staat altijd voor je klaar, neemt de tijd, denkt mee, brengt je thuis of haalt je op als je auto gerepareerd moet worden, kortom: niks is hem te veel. Ook als Danny er niet is, dan zijn zijn collega’s altijd zeer behulpvaardig, denken en helpen mee en nemen de tijd. Het is een garage met hele goede service en een prima prijs!