Heel prettige en betrouwbare garage met geweldige service!

Op een zaterdagmiddag kwam ik onverwacht bij garage Van Delft terecht: bij het plaatsen van nieuwe banden (door Gerritsen in Dieren, óók aan te raden!) werd een mankement ontdekt. Gerritsen belde naar Van Delft waar ik meteen terecht kon. De Panda op de brug, er bleek helaas van alles mis te zijn en ik mocht zelfs niet meer de weg op. Er werd uitgebreid en deskundig naar gekeken, men nam alle tijd om mij uit te leggen wat er aan de hand was, wat er gedaan moest worden, wat de mogelijkheden waren en wat het zou kosten. Danny stelde ook voor om meteen de APK-keuring te doen zodat ik wist hoe mijn auto er voor staat. Ik had bedenktijd nodig: na het weekend zou ik laten weten wat er aan mijn auto gedaan moest worden.
Mijn Panda bleef dus onverwacht achter en ik hoefde niet eens iemand te bellen om mij op te halen, ik werd thuis gebracht! Na het weekend gaf ik akkoord voor de reparatie (vervanging van een draagarm) plus benodigde werkzaamheden zoals uitlijnen van de banden en vervangen van rubbers. Hoe fijn dat de Panda ook meteen APK werd gekeurd én goedgekeurd!
De service was echt geweldig, ik werd zelfs opgehaald bij het station toen ik de auto weer kwam ophalen. Al met al is Van Delft een heel prettige garage met een prima sfeer en zeer vriendelijke betrokken deskundige mensen die echt met je meedenken. Alles wordt helder gecommuniceerd en afspraak is afspraak.
Mijn Panda voelt weer stabiel en veilig, stuurt lekker strak en rijdt als een zonnetje! Met dank aan garage Van Delft!!!